04/24/2018

BEGEO 2018 - SQUARE Brussels

BEGEO 2018 - SQUARE Brussels

Do you want to know what Pythagoras can do for you and your company?

Contact us

WAT IS BEGEO?

Alles gebeurt ergens. Geo-informatie wordt steeds belangrijker in de dienstverlening naar de burger toe en in de oplossingen die door bedrijven worden aangeboden, meer en meer is locatie een cruciale parameter in de digitale economie. 

Agoria en het NGI organiseren voor de derde maal BeGeo, hét nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten. Dit uniek evenement zal plaatsvinden op 24 april 2018 in het prestigieuze Square Brussels Meeting Centre, in het centrum van Brussel.

De vorige edities van het evenement waren telkens een groot succes met een opkomst van ongeveer 1.200 deelnemers en 50 exposanten op de beurs. 

Na het welkomstwoord, volgen Michaël Trabbia, CEO Orange Belgium en Michael Bültmann, Directeur van HERE Deutschland GmbH, die inzicht geven in wat er in de geo-sector hoog op de agenda staat. Na de plenaire sessie volgt een gevarieerd programma met 9 parallelle tracks, een specifieke track voor de laatstejaars secundair onderwijs, en ongeveer 80 sprekers. Vicepremier en Minister Alexander De Croo zal het congres officieel afsluiten. Het congres zal eindigen met de uitreiking van de GeoSpatial Awards en een netwerkmoment met receptie.

Try pythagoras now More events

Share: